Ιατρειο

Το
ORTHO REHAB CENTER
δημιουργήθηκε για να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη λύση στη διάγνωση και αποκατάσταση των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος.

Η διάγνωση πραγματοποιείται από την επιστημονική ομάδα μας που αποτελείται από τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό Αθανάσιο Μπαδέκα και την Ιατρό Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης Μαρία Τακβοριάν. Επιπρόσθετα, η χρήση του υπερήχου μυοσκελετικού συστήματος επιτρέπει την άμεση απεικόνιση της κλινικής παθολογίας και αποτελεί εργαλείο καθοδήγησης σε θεραπευτικές εγχύσεις και τεχνικές με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Το κέντρο μας χρησιμοποιεί πρωτοποριακά μέσα θεραπείας και αποκατάστασης
Οι ασθενείς είναι υπό την άμεση παρακολούθηση και καθοδήγηση του επιστημονικού προσωπικού (ορθοπαιδικού & φυσιάτρου).
Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (διαγνωστικό & θεραπευτικό) σε όλα τα προβλήματα που αφορούν το μυοσκελετικό σύστημα.
Ο συνδυασμός άριστου επιστημονικού προσωπικού με τη χρήση διαγνωστικού και θεραπευτικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους ασθενείς μας.
Το ORTHO REHAB CENTER στεγάζεται στο κέντρο της Γλυφάδας. Ο χώρος μας, πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένος , έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ιατρών μας και να προσφέρει ένα φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον στους ασθενείς μας.
Αποτελείται από το Ορθοπαιδικό ιατρείο, το Φυσιατρικό ιατρείο, το χώρο των διαγνωστικών εφαρμογών (υπέρηχος, κινητική ανάλυση βάδισης), το χώρο των θεραπευτικών εφαρμογών , τη γραμματεία και την αίθουσα αναμονής. Επισκεφτείτε μας, πείτε μας το πρόβλημα σας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Λαζαράκη 10, 166 75 Γλυφάδα
  • Τηλ: 210 89 85 630
  • Email: info@orthorehab.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Developed by DoitForMe