Βιογραφικά

Μπαδέκας Αθανάσιος
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ (ΥΓ) ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Γ΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Ο Μπαδέκας Αθανάσιος είναι ορθοπαιδικός χειρούργος με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων βλαισού μεγάλου δαχτύλου (κότσι) και στην πλατυποδία. Διαθέτει μετεκπαίδευση στις Κλινικές Αθλητικών Κακώσεων και Παθήσεων του Άκρου Ποδός και Ποδοκνημικής (Foot and Ankle Fellowship) στο Hospital for Joint Diseases, New York University και Union Memorial Hospital στη Βαλτιμόρη. Ο γιατρός αποτελεί τον πρώτο Έλληνα Ορθοπαιδικό που μετεκπαιδεύτηκε στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο και κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα πραγματοποίησε για πρώτη φορά ειδικές επεμβάσεις, όπως ολική αρθροπλαστική ποδοκνημικής, τενοντομεταφορά οπισθίου κνημιαίου τένοντα για επίκτητη πλατυποδία, οστεοτομίες SCARF, Ludllof για την αποκατάσταση του βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι), οστεοτομίες τύπου Weil για τα μετατάρσια, και πολλές άλλες επεμβάσεις, όπως αποκατάσταση οστεοχονδρινών βλαβών αστραγάλου με χρήση τοπικού αυτομόσχευματος με μία τομή στην αθλητιατρική του κάτω άκρου. Σήμερα, ο ορθοπαιδικός είναι επισκέπτης καθηγητής στην χειρουργική Άκρου ποδός και Ποδοκνημικής του Hospital for Joint Diseases του New York University και είναι μέλος σημαντικών ιατρικών συλλόγων του κλάδου του.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ
Sports medicine ασχολείται με τις αθλητικές κακώσεις του γόνατος κυρίως και την αρθροσκοπική χειρουργική, βλάβες μηνίσκων, χιαστών, χονδροπάθεια του γόνατος και της επιγονατίδας.
Ορθοπαιδική Άκρου Πόδα-Ποδοκνημικής ασχολείται με τις παθήσεις των κάτω άκρων (βλαισός μέγας δάκτυλος-κότσι Μικρής επεμβατικότητας χειρουργική, μεταταρσαλγία, διαβητικό πόδι, νευρολογικό πόδι, ρευματοειδές πόδι. πλατυποδία εφήβων και ενηλίκων, επανορθωτική χειρουργική, τενοντίτιδες Αχιλλείου κτλ, Αθλητικές κακώσεις κάτω άκρων, αρθροσκόπηση).

Τακβοριάν Μαρία
ΙΑΤΡΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΦΥΣΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΛ.ΑΣ.

Η Τακβοριάν Μαρία είναι  ιατρός με ειδικότητα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης ( Φυσίατρος ). Είναι Διευθύντρια του Φυσιατρικού Τμήματος της ΕΛ.ΑΣ και επιστημονικά υπεύθηνη του Φυσιατρικού τμήματος του ORTHO REHAB CENTER . Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων.  Η ιατρός μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας στην κλινική ΦΙΑΠ του νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας, συνέχισε την εκπαίδευσή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Tor Vergata στη Ρώμη, όπου εξειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, στη χρήση του υπερήχου μυοσκελετικού συστήματος (Πιστοποίηση από το Υπουργείο Υγείας), καθώς και στη μεσοθεραπεία. Είναι απόφοιτος της ACU SCIENCE (Διεθνές Μεταπτυχιακό Κέντρο Βελονισμού Αθήνας) και έχει εκπαιδευτεί στον Παραδοσιακό Κινέζικο Βελονισμό, στην Ηλεκτροβελονισμό καιστον  Ωτοβελονισμό. Έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλγολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Αναισθησιολογίας και έχει εκπαιδευτεί στη Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης και Άκρων (McKENZIE), στη θεραπευτική χρήση των κρουστικών κυμάτων (ESWT) και στην προλοθεραπεία (Prolotherapy). Η Τακβοριάν Μαρία κατέχει τον ευρωπαϊκό τίτλο της ειδικότητας της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (FEBPRM). Στο ιατρείο της αναλαμβάνει τη διάγνωση και αποκατάσταση ορθοπαιδικών, νευρολογικών και ρευματολογικών παθήσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Λαζαράκη 10, 166 75 Γλυφάδα
  • Τηλ: 210 89 85 630
  • Email: info@orthorehab.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Developed by DoitForMe